Jag vill önska alla en god fortsättning på det nya året! 2014 var ett händelserikt och givande år för oss på Frösunda och vi ser mycket fram emot allt spännande som 2015 kommer att bjuda på. För vår del lovar vi att göra 2015 till ett ännu bättre år enligt våra grundläggande värderingar: ansvarfull omsorg med hög kvalitet.

Till att börja med vill vi ett bidrag till en bättre värld. En av Frösundas kärnbudskap är att alla människor ska ha möjlighet att vara en del av samhället. Därför ville vi ge en julklapp till våra anställda som skulle understryka detta. Vi delade ut 100 000 kronor till tre välgörenhetsorganisationer som våra anställda själva röstat fram.

Vinnarna blev: Stiftelsen Min Stora Dag, SOS Barnbyar och UNICEF. Stiftelsen Min Stora Dag hjälper barn med livshotande sjukdomar att få sina önskedrömmar förverkligade.
minstoradag.org

SOS Barnbyar driver så kallade barnbyar över hela världen där föräldralösa och övergivna barn får bo med speciellt anställda ”barnbymammor”.
sos-barnbyar.se

Unicef:s arbete kretsar kring bekämpning av fattigdom, barns rätt till överlevnad och utveckling, skydd mot våld och övergrepp, utbildning och jämställdhet, HIV/aids, katastrofarbete och opinionsbildning för barns rättigheter.
unicef.se

Samtliga gör ett jätteviktigt arbete och förhoppningsvis ger vårt bidrag en hjälpande hand under det nya året 2015. God fortsättning på er!