Till:
Socialförsäkringsminister och chef för Socialdepartementet Annika Strandhäll,
Folkhälso-, sjukvårds- och idrottsminister Gabriel Wikström
Barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér

Hej Annika, Gabriel och Åsa!

Jag vill gratulera till era nya uppdrag som ministrar på Socialdepartementet! Många utmaningar ligger framför er i detta tunga ansvarsområde men också mycket spännande och roliga utmaningar. Eftersom ni är nya på jobbet i veckan vill jag bara passa på att hälsa er välkomna till omsorgsbranschen och som ledare på den privata sidan berätta om det viktigaste vi ser i vårt arbete: Att kvalitet skapas genom att lyssna på kunderna, vare sig det är en person med behov av stöd och omsorg, en närstående eller de beställande kommunerna och landstingen. Bara kunderna kan ge oss svar om vår kvalitet.

Vi på Frösunda är mycket positiva till att ni i regeringen vill satsa på kvalitet inom omsorgen. Kvalitet är och kommer alltid att vara vårt rättesnöre. Vi är angelägna om att även ni i regeringen bäddar för att satsa på kvalitet och innovation, för kundernas bästa.

Vi har bedrivit ansvarsfull omsorg för högsta möjliga livskvalitet de senaste 20 åren och vårt framgångsrecept har varit just att alltid lyssna på kunden först.

Våra grundvärderingar har visat sig hållbara och vi kommer fortsätta jobba utifrån dem: Respekt, att genom ett värdigt och individuellt bemötande skapa trygghet och glädje, engagemang, att bry oss om människor och känna stolthet över vad vi åstadkommer och nyfikenhet, att aktivt söka nya kunskaper som gör skillnad för våra kunder.

Läs gärna mer om våra hjärtefrågor, kvalitet och tjänster i vår Förtroenderedovisning där vi visar vår syn på kvalitet.

Länk: Förtroende genom mod och transparens

Hoppas att ni som politiska ledare inom det stora viktiga området kommer att stötta oss i vårt arbete!

Stort lycka till!

Med vänliga hälsningar,
Susanne Sidén,
VD Frösunda Omsorg